АТОМИК

Контакт

Телефон: +389 75 210 747
Факс: +389 32 484 999
Е-маил: atomikmk@yahoo.com
Работно време:
понеделник-сабота 07.30-16h

Локација

ул. Јане Сандански бр.2,
Пробиштип, Македонија.
ул. Нада Панчева бб, Пробиштип, Македонија.
Во кругот на рудникот „Индо минерали и метали“
(Во заедничка зграда со фабриката за грејачи)